Max 15 min.: Frikadellesandwich med gnavergrønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfærdige frikadeller
  • 370 gramsyltet rødkål
  • 300 gramgulerødder
  • 1 stkagurk
  • 6 stkfuldkornsboller
  •  mayonnaise
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Frikadellesandwich med gnavergrønt

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lækre frikadellesandwich med færdigstegte frikadeller, rødkål, agurk og mayonnaise og gnavegrønt som tilbehør. Spis frikadellesandwichen kold eller lun frikadeller, rødkål og boller. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Varm lidt olie op på en pande og steg frikadellerne et par minutter på hver side.

2. Kom rødkålen i en kasserolle og lun den.

3. Skræl gulerødderne og skær dem i stave.

4. Skyl agurken og skær den i skiver.

5. Lun bollerne i ovnen eller på en brødrister.

6. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien bygge deres egen frikadellesandwich. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre