Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en hurtig og lækker nudelret med en grøntsagsblanding med karry fra frost, kokosmælk, kikærter, spinat og færdigstegt kylling. Vi topper hele herligheden med peanuts. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- fuldkornsnudler
- 400 gramfrossen karrygrønt
- 1 dåsekikærter
- 4 dlkokosmælk
- 2 spskmajsstivelse
- 35 gramfriske spinatblade
- 150 gramfærdigstegt kylling
- 100 grampeanuts
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.2
Varm en pande op med lidt olivenolie og steg karrygrøntsagsblandingen i ca. 4 min. Hæld kikærterne op i en si og skyl dem med vand. Steg kikærterne sammen med grøntsagerne. Tilsæt kokosmælk og lad retten simre i ca. 5 min.3
Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i en kop og tilsæt det retten under omrøring. Vend spinaten og kyllingen i retten og lad det simre i et par minutter. Smag til med salt og peber.4
Server fuldkornsnudlerne med karrygrønt, kikærter, kylling og peanuts på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med friske krydderurter og limesaft.