Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Har har vi lavet en simpel og dejlig rejesalat med færdigsnittet coleslaw vendt med spinat og rejer. Serveret med asparges og lune madbrød som tilbehør. Du kan både bruge frosne rejer og rejer i lage. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfrosne rejer
- 1 bundtgrønne asparges
- 75 gramspæde spinatblade
- 350 gramfærdig coleslaw
- 4 stkgrillet madbrød
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tø rejerne op eller dræn dem for væde hvis du bruger rejer i lage. Knæk det nederste af aspargesene og smid væk. Skyl aspargesene og blancher dem i ca. 1 min. Overhæld dem herefter med koldt vand.2
Skyl spinaten. Vend coleslawen sammen med spinaten, rejerne og den tilhørende dressing. Smag til med salt og peber.3
Lun madbrødene på en brødrister eller i ovnen.4
Server den fyldige rejesalat sammen med asparges og fuldkornsmadbrød som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække det nederste af aspargesene.
Ekstra smag: Top med citronsaft og dild.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.