Max 15 min.: Grøntsagssuppe med ristede kerner, bacon og brød

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsehvide bønner i tomatsauce
  • 1 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 8 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 100 grambacon i skiver
  • 50 gramsolsikkekerner
  • 4 stkgrove sandwichstykker
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Grøntsagssuppe med ristede kerner, bacon og brød

I samarbejde med

3.8, Meget populær

En lynhurtig grøntsagssuppe med en nem ratatouille-blanding, hvide bønner og hakkede tomater, som serveres med ristede solsikkekerner, bacon og lune brød som tilbehør. Vil du skære ned på fedtet, kan du vælge kalkunbacon. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsehvide bønner i tomatsauce
  • 1 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 8 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 100 grambacon i skiver
  • 50 gramsolsikkekerner
  • 4 stkgrove sandwichstykker
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Steg den frosne ratatouille i en dyb pande eller gryde med olivenolie til grøntsagerne er faldet sammen. Tilsæt de hvide bønner med tomatsauce, hakkede tomater, vand og bouillon og bring det hele i kog i 10 minutter. Blend herefter suppen glat med en stavblender. Smag til med salt og peber.

2. Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.

3. Rist solsikkekernerne på en tør pande til de har taget farve. Afkøl dem herefter på en tallerken.

4. Rist eller lun brødene i en brødrister eller i en ovn.

5. Servér suppen i små skåle eller dybe tallerkener sammen med ristede solsikkekerner, bacon og lunet brød. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til stege baconskiverne.

Ekstra smag: Du kan spice suppen op med lidt frisk eller tørret chili. Et godt tip er at dosere chilien i de enkelte portioner alt efter smag.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre