Max 15 min.: Grov blåbærsalat med kylling. Hertil hvidløgsflute.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkrødløg
  • 150 gramfærdigstegt kylling
  • 310 gramfærdigblandet salat
  • 125 gramblåbær
  • 40 gramsolsikkekerner*
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en hurtig og lækker salat med spidskål, en færdigsnittet salat, blåbær, solsikkekerner og færdigstegte kyllingestrimler. Serveret med lune hvidløgsflutes. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Lun flutene efter anvisningen på pakken.

2. Snit spidskål og løg fint - brug evt. et mandolinjern men pas på fingrene!

3. Vend spidskål og rødløg sammen med kyllingestrimlerne, den færdigsnittede salat og den tilhørende dressing i en skål. Dryp evt. med lidt olivenolie og smag til med salt og peber.

4. Skyl blåbærerne. Vend blåbær og solsikkekerner i salaten eller kom det hele i små skåle og stil alle ingredienserne ind på bordet. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle blåbærene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre