Max 15 min.: Grov bulgursalat med ferskner. Hertil rugbrødssnacks og humus.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 grambulgur
  • 150 gramedamamebønner
  • 4 stkferskner
  • 265 gramfærdig broccolisalat
  • 40 gramhasselnøddeflager
  • 110 gramrugbrødssnack
  • 200 gramhummus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Grov bulgursalat med ferskner. Hertil rugbrødssnacks og humus.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en nem bulgursalat med færdigsnittet broccolisalat, edamamebønner og bulgur. Vi topper hele herligheden med ferskner og hasselnøddeflager og serverer med rugbrødssnacks og hummus som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 grambulgur
  • 150 gramedamamebønner
  • 4 stkferskner
  • 265 gramfærdig broccolisalat
  • 40 gramhasselnøddeflager
  • 110 gramrugbrødssnack
  • 200 gramhummus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren og edamamebønnerne efter anvisningen på posen. Hvis du ikke kan få løstfrosne edamamebønner så husk at bælge bønnerne efter de er tilberedt.

2. Skyl fersknerne, fjern stenene og skær dem i små både.

3. Vend broccolisalaten sammen med bulguren, edamamebønnerne og den tilhørende dressing. Smag til med olivenolie, salt og peber og top med blommer og hasselnøddeflager.

4. Server bulgursalaten i skåle med rugbrødssnacks og hummus som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre