Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lækre hotdogs toppet med coleslaw og hjemmesyltede rødløg. Kombinationen smager super godt og er et fantastisk alternativ til klassikeren.
Portioner
Ingredienser
- 2 stkrødløg
- 1 dleddike
- 0.5 dlsukker
- 0.5 tsksalt
- 8 stkgrillpølser
- 8 stkfuldkornspølsebrød
- 400 gramfærdig coleslaw
- ketchup
- dijonsennep
- ristede løg
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl løgene og skær dem i både eller strimler. Hæld eddike, sukker og salt i en gryde og kog op sammen med løgene.2
Lad hele molevitten koge i 5-7 minutter og smag lagen til med salt og peber.3
Rist pølserne på en pande - eller steg dem på grillen, hvis vejret er til det! Lun pølsebrødene i ovnen.4
Bland coleslaw med den medfølgende dressing.5
Server hotdogsene med syltede løg, ketchup, sennep, ristede løg på toppen og coleslaw som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at riste pølserne. De kan også være med til at smage syltelagen til.