Max 15 min.: Hvid pizza med skinke og mozzarella. Hertil råkost.

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stknapoli pitabrød
  • 175 gramPhiladelphia m. løg og urter
  • 200 gramskinkestrimler
  • 2 kuglemozzarella
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 2 stkæbler
  • 325 gramrevne gulerødder
  • 100 grampeanuts
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  bagepapir
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Napoli pitabrød fra REMA 1000 er den perfekte bund til en lynhurtig pizza, som vi topper med smøreost, skinke og mozzarella og serverer med lynhurtig råkost. Kan du ikke finde Napoli pitabrød, kan du bare bruge almindelig pitabrød. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft.

2. Skær pitabrødet op og del det i to halvdele - ligesom når du åbner et normalt pitabrød. Her skal du blot skære det helt igennem, så du får to lige store halvdele. Læg de to halvdele med den bagte side nedad på en bageplade beklædt med bagepapir.

3. Fordel smørosten på hver pizzabund. Top med skinke, mozzarella i små stykker og oregano. Bag minipizzaerne i ca. 10 minutter.

4. Imens pizzaerne bager, laver du salaten. Skyl og skær æblerne i tern. Bland dem sammen med revne gulerødder, peanuts og valgfri dressing.

5. Server pizzaerne med salaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æblerne i tern. De kan også toppe pizzaerne med fyldet.  

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre