Max 15 min.: Kebab i pita med humus og grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfærdigt kebabkød
  • 3 stkforårsløg
  • 0.5 stkagurk
  • 4 stksnackpeber
  • 3 stktomater
  • 75 gramsalatmix
  • 200 gramhummus
  • 4 stknapoli pitabrød
  •  burgerdressing
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Kebab i pita med humus og grøntsager

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Vi har lavet de hurtigste pitabrød fyldt med færdigstegt kebab-kød og masser af grøntsager. Et børne-hit på kun 15 min. med masser af grønt og dressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfærdigt kebabkød
  • 3 stkforårsløg
  • 0.5 stkagurk
  • 4 stksnackpeber
  • 3 stktomater
  • 75 gramsalatmix
  • 200 gramhummus
  • 4 stknapoli pitabrød
  •  burgerdressing
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft eller find brødristeren frem.

2. Steg kebabkødet på en pande i lidt olivenolie.

3. Rens og skyl forårsløgene og skær dem i skiver. Skyl og skær agurk, snackpeber og tomater i mundrette stykker.

4. Skyl salaten og anret grøntsager i små skåle sammen med hummus og dressing.

5. Fyld pitabrødene med kebab, grøntsager, hummus og dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomater, agurk og peberfrugt.

Mere smag: Det smager også rigtig godt med bredbladet persille i pitabrødene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre