Max 15 min.: Kebab i pita med humus og grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfærdigt kebabkød
  • 3 stkforårsløg
  • 0.5 stkagurk
  • 4 stksnackpeber
  • 3 stktomater
  • 75 gramsalatmix
  • 200 gramhumus
  • 4 stknapoli pitabrød
  •  burgerdressing
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet de hurtigste pitabrød fyldt med færdigstegt kebab-kød og masser af grøntsager. Et børne-hit på kun 15 min. med masser af grønt og dressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft eller find brødristeren frem.

2. Steg kebabkødet på en pande i lidt olivenolie.

3. Rens og skyl forårsløgene og skær dem i skiver. Skyl og skær agurk, snackpeber og tomater i mundrette stykker.

4. Skyl salaten og anret grøntsager i små skåle sammen med humus og dressing.

5. Fyld pitabrødene med kebab, grøntsager, humus og dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomater, agurk og peberfrugt. Mere smag: Det smager også rigtig godt med bredbladet persille i pitabrødene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre