Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Lynhurtig krydret karrysuppe med grøntsager og kokosmælk, som serveres med fuldkornsnudler. Hertil sprøde torpedorejer. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 8 dlvand
- 1 spskkarry
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 320 gramtorpedorejer
- 250 gramfuldkornsnudler
- 4 dlkokosmælk
- olivenolie
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Svits de frosne grøntsager i et par minutter i lidt olivenolie i en stor gryde. Tilsæt vand, karry og smuldret grøntsagsbouillon og bring suppen i kog. Lad suppen simre under låg i 10-12 minutter.2
Steg torpedorejerne i olie på en pande til de er sprøde. Husk at vende dem undervejs.3
Kog nudlerne som anvist på pakken.4
Tilsæt kokosmælken og blend suppen helt glat med en stavblender eller brug en almindelig blender. Husk dog aldrig at fylde blenderen mere end halvt op, da varme væsker kan "eksplodere", når de bliver blendet. Læg evt. et viskestykke over blenderen i stedet for låget.5
Smag til med salt og peber og server suppen med nudler og torpedorejer som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde ingredienser i suppen og smage til. De kan også dække bord.
Mere smag: Top med friske koriander og peanuts.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.