Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lynhurtig og mega lækker aftensmad, som ungerne elsker. Vi serverer færdigpanerede nuggets med en sommerlig kartoffelsalat og sød chilisauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 750 gramkyllingenuggets
- 650 gramsmå kartofler
- 150 gramedamamebønner
- 320 gramspæd kålsalat m. dressing
- sød chilidressing
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Steg de panerede nuggets på en pande i lidt olivenolie eller opvarm dem i en ovn som anvist på pakken.2
Skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand, til de er lige nøjagtigt møre, når du prikker i dem med en gaffel. Hvis der er store kartofler i blandt, så halver dem. Pas på de ikke får for meget - så falder de fra hinanden, når de røres sammen med de øvrige ingredienser.3
Hæld vandet fra kartoflerne og overhæld dem med koldt vand, så de køler af. Skær dem herefter i mindre stykker.4
Overhæld edamamebønnerne med kogende vand, så de tør op - se anvisningen på posen. Bland kartoflerne med edamamebønner, den færdige kålsalat og den medfølgende dressing. Smag til med salt og peber.5
Server de sprøde nuggets med kartoffelsalat og sød chilidressing som dyppelse. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande salaten og forsigtigt vende nuggetsene på panden.