Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En super lækker, nem og hurtig opskrift. Lækre kyllingespyd med smørstegte kartofler i basilikum, som vi serverer med coleslaw. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 850 gramkartofler på glas
- 1 fedhvidløg
- 450 gramkyllingefilet
- 400 gramfærdig coleslaw
- 0.5 pottefrisk basilikum
- smør
- salt
- peber
- olivenolie
- grillspyd
Fremgangsmåde
1
Begynd med at hælde vandet fra kartoflerne. Steg dem i smør på en pande sammen med presset hvidløg og vend dem engang imellem.2
Skær hver kyllingefilet i ca. 4 lange stykker. Krydr med salt og peber og steg dem på en pande i olivenolie til de er gennemstegt. Sæt dem herefter på spyd - hvis kødet er for varmt, så hold kyllingenstykkerne med en gaffel.3
Bland coleslaw med den medfølgende dressing.4
Hak til sidst basilikum og vend det på panden med kartoflerne.5
Server kyllingespydene med stegte kartofler og coleslaw. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hakke basilikum.