Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Landgangsbrødet er 80ernes svar på italienernes tapas! Lækre flutes toppet med alverdens pålæg. Her får du opskriften på den klassiske udgave. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkæg
- 4 stkgroft flute
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkrødløg
- færdig salatmix
- 125 gramblåbær
- 100 gramfærdigristede nødder
- 100 gramrød pesto
- 140 gramhamburgerryg i skiver
- 100 gramost i skiver
- 100 gramleverpostej
- 200 gramhumus
- 100 gramspegepølse
- 100 grampålægssky
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Bring en lille kasserolle med vand i kog til æggene. Giv æggene ti minutter i kogende vand og overhæld dem straks med koldt vand - så koger de ikke videre og bliver nemmere at pille.2
Rist det grove flute i brødristeren eller lun det i ovnen.3
Skyl agurk og peberfrugt og skær begge dele i skiver. Pil rødløget og skær det i tynde skiver.4
Bland salatmix med blåbær, nødder og valgfri dressing.5
Stil pålæg, grøntsager og salat på bordet og sammensæt det landgangsbrød, som du bedst kan lide det. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at pille æggene og skære agurk og peberfrugt i skiver.