Max 15 min.: Landgangsbrød med alverdens pålæg. Hertil blåbærsalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkæg
  • 4 stkgroft flute
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  •  færdig salatmix
  • 125 gramblåbær
  • 100 gramfærdigristede nødder
  • 100 gramrød pesto
  • 140 gramhamburgerryg i skiver
  • 100 gramost i skiver
  • 100 gramleverpostej
  • 200 gramhumus
  • 100 gramspegepølse
  • 100 grampålægssky
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Landgangsbrødet er 80ernes svar på italienernes tapas! Lækre flutes toppet med alverdens pålæg. Her får du opskriften på den klassiske udgave. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Bring en lille kasserolle med vand i kog til æggene. Giv æggene ti minutter i kogende vand og overhæld dem straks med koldt vand - så koger de ikke videre og bliver nemmere at pille.

2. Rist det grove flute i brødristeren eller lun det i ovnen.

3. Skyl agurk og peberfrugt og skær begge dele i skiver. Pil rødløget og skær det i tynde skiver.

4. Bland salatmix med blåbær, nødder og valgfri dressing.

5. Stil pålæg, grøntsager og salat på bordet og sammensæt det landgangsbrød, som du bedst kan lide det. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at pille æggene og skære agurk og peberfrugt i skiver.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre