Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Vi har lavet en super nem mexicansk-inspireret gryderet uden kød. Serveret med creme fraiche på toppen og lune napolibrød som tilbehør. Kan du ikke få napolibrød, kan du også bare bruge almindelige pitabrød. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramfærdig fajitablanding
- 1 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 40 gramtacomix
- 1 dåsekidneybønner
- 4 stknapoli pitabrød
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg den frosne grøntsagsblanding i lidt olivenolie i en stor gryde til den er tøet op. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og tacomix og bring hele molevitten i kog.2
Dræn kidneybønnerne og tilsæt dem i gryden. Lad det hele simre i ca. fem minutter eller mere. Husk blot at røre undervejs og sørg for at gryden ikke steger tør.3
Lun brødene på en brødrister eller i ovnen.4
Server mexigryden med creme fraiche på toppen og det lækre napolibrød som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smage til og dække et fint bord.