Max 15 min.: Nem mexigryde med creme fraiche og napolibrød

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 40 gramtacomix
  • 1 dåsekidneybønner
  • 4 stknapoli pitabrød
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en super nem mexicansk-inspireret gryderet uden kød. Serveret med creme fraiche på toppen og lune napolibrød som tilbehør. Kan du ikke få napolibrød, kan du også bare bruge almindelige pitabrød. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg den frosne grøntsagsblanding i lidt olivenolie i en stor gryde til den er tøet op. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og tacomix og bring hele molevitten i kog.

2. Dræn kidneybønnerne og tilsæt dem i gryden. Lad det hele simre i ca. fem minutter eller mere. Husk blot at røre undervejs og sørg for at gryden ikke steger tør.

3. Lun brødene på en brødrister eller i ovnen.

4. Server mexigryden med creme fraiche på toppen og det lækre napolibrød som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smage til og dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre