Max 15 min.: Nem mexigryde med creme fraiche og napolibrød

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Nem mexigryde med creme fraiche og napolibrød

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Vi har lavet en super nem mexicansk-inspireret gryderet uden kød. Serveret med creme fraiche på toppen og lune napolibrød som tilbehør. Kan du ikke få napolibrød, kan du også bare bruge almindelige pitabrød. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Steg den frosne grøntsagsblanding i lidt olivenolie i en stor gryde til den er tøet op. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og tacomix og bring hele molevitten i kog.

2. Dræn kidneybønnerne og tilsæt dem i gryden. Lad det hele simre i ca. fem minutter eller mere. Husk blot at røre undervejs og sørg for at gryden ikke steger tør.

3. Lun brødene på en brødrister eller i ovnen.

4. Server mexigryden med creme fraiche på toppen og det lækre napolibrød som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smage til og dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre