Max 15 min.: Nemme pizzaer med pepperoni og kogte bønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 8 stkpitabrød med fuldkorn
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 100 grampepperoni
  • 200 gramrevet ost
  •  tørret oregano
  • 450 gramfrosne bønner
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Nemme pizzaer med pepperoni og kogte bønner

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

De er simpelthen så nemme at lave, de her pizzaer. Opskriften er også perfekt, hvis dit barn skal ha' sin egen maddag. Vi serverer pizzaerne med sprøde blancherede bønner. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 8 stkpitabrød med fuldkorn
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 100 grampepperoni
  • 200 gramrevet ost
  •  tørret oregano
  • 450 gramfrosne bønner

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Smør de hele pitabrød med ca. 2 spsk. pizzasauce på hver. Fordel ca. 5 skiver pepperoni og revet mozzarella på hvert pitabrød. Pepperoni nederst og mozzarella øverst. Drys med lidt tørret oregano på toppen.

3. Bag minipizzaerne i ovnen i ca. 10 minutter, til osten er smeltet og blevet gylden.

4. Giv bønnerne et hurtigt opkog i saltet vand i tre-fem minutter.

5. Så er der aftensmad. Kan det være nemmere? Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at fordele pepperoni og mozzarella på pitaerne.

Hvis du kan lide pizza med ekstra tynd bund, så kan du dele pitabrødet i to og toppe med fyldet på pitabrødets inderside.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre