Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
De er simpelthen så nemme at lave, de her pizzaer. Opskriften er også perfekt, hvis dit barn skal ha' sin egen maddag. Vi serverer pizzaerne med sprøde blancherede bønner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 8 stkpitabrød med fuldkorn
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 100 grampepperoni
- 200 gramrevet ost
- tørret oregano
- 450 gramfrosne bønner
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.2
Smør de hele pitabrød med ca. 2 spsk. pizzasauce på hver. Fordel ca. 5 skiver pepperoni og revet mozzarella på hvert pitabrød. Pepperoni nederst og mozzarella øverst. Drys med lidt tørret oregano på toppen.3
Bag minipizzaerne i ovnen i ca. 10 minutter, til osten er smeltet og blevet gylden.4
Giv bønnerne et hurtigt opkog i saltet vand i tre-fem minutter.5
Så er der aftensmad. Kan det være nemmere? Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at fordele pepperoni og mozzarella på pitaerne.
Hvis du kan lide pizza med ekstra tynd bund, så kan du dele pitabrødet i to og toppe med fyldet på pitabrødets inderside.