Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
One pot pastaretter er super nemme, da alle ingredienser bare skal koge i den samme gryde. Her har vi lavet en udgave med masser af grøntsager, flødeost og parmesan på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 5 dlkogende vand
- 400 gramfrossen franskinspireret grøntsagsblanding
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 dåsehakkede tomater
- 280 gramløse majs
- 0.5 spskhvidløgspulver
- 0.5 spsktørret oregano
- 250 gramsuppehorn
- 125 gramflødeost med urter
- 50 gramrevet parmesan
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Bring vandet i kog i en elkedel eller en lille gryde.2
Steg de frosne grøntsager i en stor gryde med olivenolie. Når grøntsagerne er tøet op tilsættes vand, smuldret grøntsagsbouillon, hakkede tomater, majs, hvidløgspulver, oregano og suppehorn.3
Bring hele molevitten i kog og husk at røre forsigtigt og i bund undervejs, så der ikke er noget, der sætter sig fast.4
Læg låg på gryden, skru lidt ned for varmen og lad det hele simre i ca. fem minutter, til pastaen er færdig. Rør forsigtigt i gryden undervejs. Vend til sidst flødeosten i gryden, varm igennem og smag til med salt og peber.5
Server den lune one pot pasta med revet parmesan på toppen og evt. lidt grønt, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i gryden. De kan også hjælpe med at dække bord.