Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en virkelig lækker ret, der er super hurtig at lave. Fajita-blanding fra frost, hakket svinekød og bulgur. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 400 gramhakket svinekød
- 450 gramfærdig fajitablanding
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.2
Varm en pande op med olivenolie og svits kødet. Tilsæt den frosne fajita-blanding og lad det stege i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.3
Server pande a la Mexi med dampende varme bulgur og top evt. med limesaft og friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Tilføj lidt spidskommen og paprika og top med limesaft og koriander.