Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Lynhurtige paninier lagt sammen med skinke og ost, som vi serverer med en lækker bønnesalat med tomater, ristede solsikkekerner og forårsløg. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 100 gramcheddar i skiver
- 140 gramkogt skinke
- 6 stkfrokoststykker
- 450 gramfrosne bønner
- 50 gramsolsikkekerner
- 3 stkforårsløg
- 10 stkcherrytomater
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Sæt fut i toast- eller paninijernet - eller opvarm ovnen til 225 grader varmluft.2
Pensl sandwichstykkerne med olie på begge sider. Læg ost og skinke i sandwichstykkerne og steg dem til de er gyldne og sprøde på toppen, og osten er smeltet i midten.3
Hvis ikke du har et toastjern, trykker du blot sandwichstykkerne lidt sammen, inden du lægger dem i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir. Varm dem i ca. 10 min. til de er blevet sprøde på toppen, og osten er smeltet. Husk at vende dem halvvejs.4
Kog bønnerne som anvist på posen. Rist solsikkekernerne på en tør pande til de har taget farve og køl dem af på en tallerken. Skyl forårsløgene og skær top og bund af. Skær forårsløgene i ringe. Skyl tomaterne og skær dem i kvarte. Bland salaten med valgfri dressing.5
Server de sprøde paninier med den lækre bønnesalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater i kvarte.
Mere smag: Sennep og friske krydderurter smager super lækkert i paninier
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.