Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En nem pastasalat med varmrøget laks, avocado, agurk, gulerødder, frisk spinat, hjertesalat og edamamebønner. Serveret med en dressing rørt med creme fraiche, citron og dild. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramfuldkornspastaskruer
- 150 gramedamamebønner
- 0.5 stkagurk
- 35 gramspæde spinatblade
- 1 stkhjertesalat
- 150 gramgulerødder
- 2 stkavocado
- 125 gramvarmrøget laks
- 1 pottedild
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 stkcitron
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne som anvist på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand.2
Kom edamamebønnerne op i en skål og overhæld dem med kogende vand. Skyl agurken, spinaten og hjertesalaten og skræl gulerødderne. Snit spinaten og salaten groft og skær agurken og gulerødderne i mundrette størrelser. Skær avocadoerne i tern.3
Vend alle grøntsagerne sammen med pastaerne, avocado i tern, stykker af røget laks og olivenolie. Smag til med salt og peber.4
Skyl dilden og hak den fint. Rør creme fraichen sammen med lidt citronsaft, hakket dild, salt og peber i en skål.5
Server pastasalaten med varmrøget laks og avocado og citrondressing med dild som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken, spinaten og salaten.