Max 15 min.: Pastasalat med varmrøget laks, avocado og citrondressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramfuldkornspastaskruer
  • 150 gramedamamebønner
  • 0.5 stkagurk
  • 35 gramspæde spinatblade
  • 1 stkhjertesalat
  • 150 gramgulerødder
  • 2 stkavocado
  • 125 gramvarmrøget laks
  • 1 pottedild
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Pastasalat med varmrøget laks, avocado og citrondressing

I samarbejde med

3.5, Meget populær

En nem pastasalat med varmrøget laks, avocado, agurk, gulerødder, frisk spinat, hjertesalat og edamamebønner. Serveret med en dressing rørt med creme fraiche, citron og dild. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 gramfuldkornspastaskruer
  • 150 gramedamamebønner
  • 0.5 stkagurk
  • 35 gramspæde spinatblade
  • 1 stkhjertesalat
  • 150 gramgulerødder
  • 2 stkavocado
  • 125 gramvarmrøget laks
  • 1 pottedild
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne som anvist på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Kom edamamebønnerne op i en skål og overhæld dem med kogende vand. Skyl agurken, spinaten og hjertesalaten og skræl gulerødderne. Snit spinaten og salaten groft og skær agurken og gulerødderne i mundrette størrelser. Skær avocadoerne i tern.

3. Vend alle grøntsagerne sammen med pastaerne, avocado i tern, stykker af røget laks og olivenolie. Smag til med salt og peber.

4. Skyl dilden og hak den fint. Rør creme fraichen sammen med lidt citronsaft, hakket dild, salt og peber i en skål.

5. Server pastasalaten med varmrøget laks og avocado og citrondressing med dild som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken, spinaten og salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre