Max 15 min.: Pitabrød med tunsalat, grøntsager og æg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkæg
  • 2 dåsetun i vand*
  • 3 stkforårsløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 spskkarry
  • 1 spskmayonnaise
  • 200 gramfrosne ærter
  • 10 stkcherrytomater
  • 285 gramløse majs
  • 4 stknapoli pitabrød
  • 325 gramrevne gulerødder
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi elsker opskrifter, der kun tager 15 minutter at lave! Her har vi lavet lune pitabrød med fyld af nem hjemmerørt tunsalat med karry og forårsløg og serveret dem med masser af grøntsager og kogte æg. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft eller find brødristeren frem.

2. Bring en lille kasserolle med vand i kog til æggene. Giv æggene ti minutter i kogende vand og overhæld dem straks med koldt vand - så koger de ikke videre og bliver nemmere at pille.

3. Hæld væden fra tunen. Rens og skyl forårsløgene og hak dem fint. Bland herefter tun og forårsløg med creme fraiche, karry og mayo. Smag til med salt og peber.

4. Overhæld ærterne med kogende vand, så de tør op. Skyl og skær tomaterne i både. Hæld væden fra majsene og lun pitabrødene.

5. Fyld pitabrødene med ærter, majs, tomater, revne gulerødder, æg og tunsalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomater. De kan også røre tunsalaten og smage den til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre