Max 15 min.: Quinoasalat med rødbede, blåbær og salatost. Hertil humus.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramquinoa
  • 150 gramgulerødder
  • 6 spskolivenolie
  • 3 spskeddike
  • 2 spskhonning
  • 70 gramspæde spinatblade
  • 125 gramblåbær
  • 200 gramrevne rødbeder
  • 40 gramsolsikkekerner
  • 100 gramsalatost i tern 3%
  • 200 gramhumus
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Quinoasalat med rødbede, blåbær og salatost. Hertil humus.

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

En fyldig salat med quinoa, færdigsnittet rødbede, gulerødder, spinat, blåbær og salatost vendt med en simpel olie- og eddike-dressing. Serveret med humus som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramquinoa
  • 150 gramgulerødder
  • 6 spskolivenolie
  • 3 spskeddike
  • 2 spskhonning
  • 70 gramspæde spinatblade
  • 125 gramblåbær
  • 200 gramrevne rødbeder
  • 40 gramsolsikkekerner
  • 100 gramsalatost i tern 3%
  • 200 gramhumus
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog quinoaen efter anvisningen på pakken og overhæld den herefter med koldt vand.

2. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene!

3. Rør olivenolie, eddike og honning sammen med salt og peber i en skål.

4. Skyl spinat og blåbær. Vend quinoa, gulerødder, spinat, blåbær, færdigsnittet rødbeder, solsikkekerner og salatost sammen med dressingen.

5. Server quinoasalaten med humus som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre