Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
0 min
Lækre rejemadder toppet med æg, mayo og purløg serveret med hurtig kålsalat. Du kan koge æggene selv eller købe "Snack-æg", der er færdigkogte og pillede. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 320 gramspæd kålsalat m. dressing
- 4 stkhårdkogte æg
- 170 gramrejer i lage
- 1 pottepurløg
- 8 skiverugbrød
- mayonnaise
- smør
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Bland kålsalaten med den medfølgende dressing - eller lav din egen.2
Del æggene i halve. Dræn rejerne og klip purløget.3
Anret det hele i små skåle eller på et fad.4
Lad alle rundt om bordet lave deres helt egen yndlings-rejemad. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at dele æggene og klippe purløg.