Max 15 min.: Rejemadder med æg, mayo og purløg. Hertil kålsalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 320 gramspæd kålsalat m. dressing
  • 4 stkhårdkogte æg
  • 170 gramrejer i lage
  • 1 pottepurløg
  • 8 skiverugbrød
  •  mayonnaise
  •  smør
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Rejemadder med æg, mayo og purløg. Hertil kålsalat.

I samarbejde med

Lækre rejemadder toppet med æg, mayo og purløg serveret med hurtig kålsalat. Du kan koge æggene selv eller købe "Snack-æg", der er færdigkogte og pillede. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 320 gramspæd kålsalat m. dressing
  • 4 stkhårdkogte æg
  • 170 gramrejer i lage
  • 1 pottepurløg
  • 8 skiverugbrød
  •  mayonnaise
  •  smør
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Bland kålsalaten med den medfølgende dressing - eller lav din egen.

2. Del æggene i halve. Dræn rejerne og klip purløget.

3. Anret det hele i små skåle eller på et fad.

4. Lad alle rundt om bordet lave deres helt egen yndlings-rejemad. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at dele æggene og klippe purløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre