Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Risengrød til aftensmad er en december-klassiker! Her serverer vi en lynhurtig udgave med færdiglavet risengrød, der er peppet op med smørklat, kanelsukker, æbletern og hakkede mandler på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2000 gramfærdiglavet risengrød
- 3 stkæbler
- 0.5 stkagurk
- 1 stkblandede peberfrugter
- 300 gramgulerødder
- 50 grammandler
- sukker
- stødt kanel
- smør
Fremgangsmåde
1
Tilbered risengrøden efter anvisningen på posen.2
Skyl æbler, agurk og peberfrugt og skræl gulerødderne. Skær æblerne i tern og grøntsagerne i stave.3
Hak mandlerne groft og vend sukker og kanel sammen.4
Server risengrøden i skåle med smørklat, kanelsukker, æbletern og mandler på toppen og grøntsager som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende sukker og kanel sammen i en skål.