Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Her har vi lavet en lynhurtig ret med små ristede kyllingepølser og en færdigkøbt coleslaw, som vi har peppet op med tørrede abrikoser og persille. Hertil serverer vi lune fuldkornsflutes. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramkyllingepølser
- 100 gramtørrede abrikoser
- 1 pottepersille
- 400 gramfærdig coleslaw
- 2 stkgroft flute
- olivenolie
- bagepapir
- ketchup
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Varm lidt olivenolie på en pande og steg kyllingepølserne ved middelvarme til de har fået farve på begge sider.3
Skær abrikoserne ud i kvarte, skyl persillen og hak den fint. Vend abrikosstykkerne, hakket persille og coleslaw sammen med den medfølgende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie, salt og peber.4
Læg flutene på en bageplade beklædt med bagepapir og lun dem i ovnen.5
Server de ristede kyllingepølser med sprød coleslaw, lune flutes og ketchup på siden. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme flutene på en bageplade beklædt med bagepapir.
Ekstra smag: Server med andet dyppelse. F.eks. chilisauce, hvidløgsdressing, remoulade og dijonsennep.