Max 15 min.: Ristede kyllingepølser med coleslaw og fuldkornsflute

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lynhurtig ret med små ristede kyllingepølser og en færdigkøbt coleslaw, som vi har peppet op med tørrede abrikoser og persille. Hertil serverer vi lune fuldkornsflutes. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Varm lidt olivenolie på en pande og steg kyllingepølserne ved middelvarme til de har fået farve på begge sider.

3. Skær abrikoserne ud i kvarte, skyl persillen og hak den fint. Vend abrikosstykkerne, hakket persille og coleslaw sammen med den medfølgende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie, salt og peber.

4. Læg flutene på en bageplade beklædt med bagepapir og lun dem i ovnen.

5. Server de ristede kyllingepølser med sprød coleslaw, lune flutes og ketchup på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme flutene på en bageplade beklædt med bagepapir. Ekstra smag: Server med andet dyppelse. F.eks. chilisauce, hvidløgsdressing, remoulade og dijonsennep.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre