Max 15 min.: Rugbrødsklappere med tunsalat. Serveret med stegte bønner.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramfrossen bønneblanding
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 stkrødløg
  • 3 dåsetun i vand
  • 5 spskmayonnaise
  • 1 stkcitron
  • 50 gramfriske spinatblade
  • 12 skiverugbrød
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Rugbrødsklappere med tunsalat. Serveret med stegte bønner.

I samarbejde med

Lynhurtig og simpel tunsalat rørt med mayo og løg lagt sammen med spinat i lækre rugbrødsklappere. Hertil blandede bønner stegt i timian og hvidløg. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 450 gramfrossen bønneblanding
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 stkrødløg
  • 3 dåsetun i vand
  • 5 spskmayonnaise
  • 1 stkcitron
  • 50 gramfriske spinatblade
  • 12 skiverugbrød
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Steg den frosne bønneblanding i lidt olie på en pande. Tilsæt presset hvidløg og timian. Steg videre ved middel varme i 8-10 minutter. Smag til med salt og peber.

2. Skræl løget og skær det i små tern. Dræn tunen og bland den med mayo og løg. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.

3. Skyl spinaten grundigt.

4. Rist rugbrødsskiverne i en brødrister eller giv dem 3-5 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.

5. Lav lækre rugbrødssandwich med tunsalat og spinat og server med den stegte bønneblanding som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande tunsalaten.

Mere smag: Vend æbler i små tern og løse majs i tunsalaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre