Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lynhurtig og simpel tunsalat rørt med mayo og løg lagt sammen med spinat i lækre rugbrødsklappere. Hertil blandede bønner stegt i timian og hvidløg. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramfrossen bønneblanding
- 1 fedhvidløg
- 0.5 spsktørret timian
- 1 stkrødløg
- 3 dåsetun i vand
- 5 spskmayonnaise
- 1 stkcitron
- 50 gramfriske spinatblade
- 12 skiverugbrød
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg den frosne bønneblanding i lidt olie på en pande. Tilsæt presset hvidløg og timian. Steg videre ved middel varme i 8-10 minutter. Smag til med salt og peber.2
Skræl løget og skær det i små tern. Dræn tunen og bland den med mayo og løg. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.3
Skyl spinaten grundigt.4
Rist rugbrødsskiverne i en brødrister eller giv dem 3-5 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.5
Lav lækre rugbrødssandwich med tunsalat og spinat og server med den stegte bønneblanding som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande tunsalaten.
Mere smag: Vend æbler i små tern og løse majs i tunsalaten.