Max 15 min.: Rugbrødssandwich med røget makrel. Hertil dampet broccoli.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkbroccoli
  • 150 gramrøget makrel
  • 1 pottedild
  • 1 dlcreme fraiche 18%
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 8 skiverugbrød
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Rugbrødssandwich med røget makrel. Hertil dampet broccoli.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Røget makrelsalat smager super lækkert og tager ingen tid at lave. Her serverer vi den med ristet rugbrød, icebergsalat, tomat, agurk og dampet broccoli som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkbroccoli
  • 150 gramrøget makrel
  • 1 pottedild
  • 1 dlcreme fraiche 18%
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 8 skiverugbrød
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl broccolien og pluk små buketter. Damp broccolibuketterne i letsaltet vand i ca. 2 min.

2. Fjern skindet fra makrelfileterne og pluk kødet i mindre stykker. Skyl dilden og hak den fint. Vend makrel og dild sammen med creme fraiche og smag til med salt og peber.

3. Skyl tomat og agurk og skær dem i skiver. Snit icebergsalaten fint.

4. Rist rugbrødet på en brødrister.

5. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen rugbrødssandwich med dampet broccoli som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Kom lidt hakket kapers og rødløg i makrelsalaten.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre