Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lækker sandwich med æg, salat, agurk, tomat og en simpel karrydressing. Serveret med majskolber og gulerodsstave som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 6 stkæg
- 2 stkmajskolber
- 0.5 stkagurk
- 2 stktomater
- 1 stkhjertesalat
- 250 gramgulerødder
- 2 dlcreme fraiche 18%
- 0.5 spskkarry
- 4 stkgrove sandwichstykker
- salt
Fremgangsmåde
1
Kog æggene i ni minutter og overhæld dem herefter med koldt vand.2
Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem efter eget ønske. Kog dem i 5-10 min.3
Skyl agurk, tomater og hjertesalat. Skær agurk og tomater i skiver.4
Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Rør creme fraiche sammen med karry og lidt salt.5
Du vælger selv, om du vil servere sandwichbrødet koldt eller riste det på en brødrister.6
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen æggesandwich med majskolber og gulerodsstave som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at skrælle gulerødderne.