Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En nem og lækker spaghetti-ret med kylling i en cremet fløde- og tomatsauce. Vi serverer retten med sprød kålsalat og sennepsdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornsspaghetti
- 450 gramkyllingefilet
- 2 fedhvidløg
- 1 spskpaprika
- 2.5 dlpiskefløde
- 140 gramtomatpuré
- 2 dlvand
- 0.5 spsktørret oregano
- 320 gramspæd kålsalat m. dressing
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skær kyllingefileten i mundrette bidder. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.2
Steg presset hvidløg, kylling og paprika i en gryde med lidt olie til kyllingen har taget farve. Tilsæt herefter fløde, tomatpuré, vand og oregano. Lad det koge igennem og smag til med salt og peber.3
Bland den færdige salat med den medfølgende dressing.4
Servér pastaen med kylling og den cremede tomat- og flødesauce på toppen og salaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære kyllingen i mundrette stykker. Husk god køkkenhygiejne.