Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Lynhurtig sandwich med chorizo og grøn pesto i lækre surdejsboller. Kan du ikke finde surdejsboller, kan du sagtens bruge andre slags brød. De lækre sandwich serveres med en appelsinsalat som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 420 gramsurdejs- eller andre boller
- 200 gramgrønne bønner
- 50 grammandler
- 0.5 stkspidskål
- 3 stkappelsin
- 0.5 stkagurk
- salat efter eget valg
- 100 gramtapas ost
- 100 gramchorizo i skiver
- 100 gramgrøn pesto
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Varm bollerne efter anvisningen på posen.2
Kog de grønne bønner i en gryde i 3-4 minutter. Overhæld dem herefter med koldt vand, så de køler af.3
Rist mandlerne på en tør pande til de har fået farve. Køl dem af på en tallerken og hak dem groft. Skyl spidskålen og snit den fint - brug evt. et mandolinjern. Skræl appelsinerne og skær dem i mindre stykker.4
Bland appelsinstykkerne sammen med bønner, mandler, spidskål og valgfri dressing. Smag til med salt og peber.5
Skyl agurken og den valgfrie salat. Skær agurken i skiver.6
Stil alt på bordet i små skåle og på fade. Lad nu hele familien sammensætte deres egen favoritsandwich. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurk i skiver.
Ekstra smag: Hvis du vil have lidt mere power i din sandwich, kan til du tilsætte sennep og lidt mayo.