Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Vi har lavet en lynhurtig omgang aftensmad med saftige koteletter, tomatsauce og spaghetti. Serveret med gulerødder og ærter eller bønner som grønt tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- 500 gramsvinekoteletter
- 400 gramfærdig pastasauce
- 1 fedhvidløg
- 300 gramærter eller bønner
- 300 gramgulerødder
- salt
- peber
- olivenolie
- tørret oregano
Fremgangsmåde
1
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.2
Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem af i lidt olivenolie på en pande. Steg dem på hver side i ca. 3-4 minutter - eller til de er møre.3
Hæld pastasaucen i en gryde og tilsæt presset hvidløg. Bring saucen i kog og smag til med oregano, salt og peber.4
Tilbered ærter eller bønner, som anvist på posen. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Stil begge dele på bordet i små skåle.5
Server de saftige koteletter med pasta, tomatsauce og gnavergrønt. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle gulerødder og skære dem i stave.