Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Tapas er simpelthen så nemt og lækkert. Her serverer vi lækre bruschetta toppet med hjemmelavet tomatsalsa sammen med pølse, ost, melon og pesto. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 6 stknapoli bruschettabrød
- 4 skivegroft sandwichbrød
- 10 stkcherrytomater
- 0.5 pottefrisk basilikum
- 1 fedhvidløg
- 0.5 stkvandmelon
- 130 gramgrøn pesto
- 150 gramhel mild chorizopølse
- 100 gramtapas ost
- peber
- salt
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 180 grader varmluft. Tilbered bruschettabrød som anvist på pakken. Opvarm også sandwichbrødet.2
Skyl tomaterne og skær dem i små tern. Hvis du har børn, der ikke er vilde med tomatsalsa, så gem lidt hele tomater til dem. Hak basilikumbladene fint.3
Bland tomaterne med presset hvidløg, basilikum og lidt olie og smag til med salt og peber. Top bruschettabrødene med tomatsalsa inden servering.4
Skær melonen i skiver og kom melon, pesto, pølse og ost i små skåle og på fade.5
Stil alt på bordet og lad familien sammensætte deres egen yndlingstapas. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomater.