Max 15 min.: Tapas med bruschetta, ost, pølser og melon

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 6 stknapoli bruschettabrød
  • 4 skivegroft sandwichbrød
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 stkvandmelon
  • 130 gramgrøn pesto
  • 150 gramhel mild chorizopølse
  • 100 gramtapas ost
  •  peber
  •  salt
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Tapas med bruschetta, ost, pølser og melon

I samarbejde med

Tapas er simpelthen så nemt og lækkert. Her serverer vi lækre bruschetta toppet med hjemmelavet tomatsalsa sammen med pølse, ost, melon og pesto. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 6 stknapoli bruschettabrød
  • 4 skivegroft sandwichbrød
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 stkvandmelon
  • 130 gramgrøn pesto
  • 150 gramhel mild chorizopølse
  • 100 gramtapas ost
  •  peber
  •  salt
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 180 grader varmluft. Tilbered bruschettabrød som anvist på pakken. Opvarm også sandwichbrødet.

2. Skyl tomaterne og skær dem i små tern. Hvis du har børn, der ikke er vilde med tomatsalsa, så gem lidt hele tomater til dem. Hak basilikumbladene fint.

3. Bland tomaterne med presset hvidløg, basilikum og lidt olie og smag til med salt og peber. Top bruschettabrødene med tomatsalsa inden servering.

4. Skær melonen i skiver og kom melon, pesto, pølse og ost i små skåle og på fade.

5. Stil alt på bordet og lad familien sammensætte deres egen yndlingstapas. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomater.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre