Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Vi elsker tapas, hvor man selv kan vælge mellem lækkert pålæg, salat og frugt. Her har vi tilføjet en italiensk tomatsalat med burrata. Hertil chorizo, ost, pesto, oliven og baguette. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramgroft flute
- 3 stktomater
- 1 stkløg
- 120 gramburrata
- 0.5 pottefrisk timian
- 250 gramstenfri vindruer
- 130 gramgrøn pesto
- 150 gramhel mild chorizopølse
- 100 gramtapas ost
- 180 gramolivenmix
- peber
- salt
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 180 grader varmluft. Lun flutene i ovnen efter anvisningen på pakken.2
Skyl tomaterne, skær dem i tynde skiver og læg dem på et fad. Skræl og skær løget i tynde strimler.3
Kom løg og timianblade ovenpå tomater og læg burraten i midten af salaten. Top med lidt olie, salt og peber.4
Skyl vindruerne og kom vindruer, pesto, pølse, ost og oliven i små skåle. Skær flutene i skiver.5
Stil alt på bordet og lad familien sammensætte deres yndlingstapas. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomater.