Max 15 min.: Tikka masala med grøntsager og kikærter. Hertil Napolibrød

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrossen grøntsagsblanding
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 3 dlvand
  • 1.65 dlkokosmælk
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 140 gramtomatpuré
  • 240 gramkikærter
  • 0.5 stkcitron
  • 4 stknapoli pitabrød
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en lynhurtig vegetar tikka masala, hvor vi bruger frosne fintsnittede grøntsager, som vi blander med tikka masala sauce, kikærter og kokossauce. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg de frosne grøntsager i en gryde med lidt olivenolie i 3-4 minutter.

2. Tilsæt herefter tikka masala sauce, vand (som du lige ryster i det tomme tikka-glas for at få det hele med), kokosmælk, smuldret bouillon, tomatpuré og drænede kikærter.

3. Lad det simre i 5-7 minutter og smag herefter til med salt, peber og citronsaft.

4. Lun Napolibrød i ovnen eller på brødristeren og skær dem i mindre stykker.

5. Server tikka masala med brød og evt. en klat creme fraiche og lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i gryden og smage til - det kan godt være en udfordrende smag for nogle børn, men det hjælper, hvis de smager saucen til. Mere smag: Du kan sagtens tilsætte spidskommen, stødt koriander eller friske koriander.  

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre