Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Tortillapandekager med lynhurtigt vegetarisk fyld lavet af en færdig fajitablanding, kikærter og kidneybønner, som vi serverer med sprød salat, agurk, avocado og hjemmerørt hvidløgsdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramfærdig fajitablanding
- 1 dåsekidneybønner
- 1 dåsekikærter
- 1 stkhjertesalat
- 1 stkagurk
- 2 stkavocado
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- 6 stkfuldkornstortillas
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Varm en pande op med olivenolie. Tilsæt den frosne fajita-blanding og lad det stege i ca. 5 min. Skyl kidneybønner og kikærter, tilsæt dem og lad det hele stege videre i ca. 8 min. Smag til med salt og peber.2
Skyl hjertesalaten og agurken. Skær hjertesalaten, agurken og avocadoerne i den ønskede størrelse.3
Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg.4
Lun tortillaerne i ovnen eller på en brødrister.5
Sæt alle ingredienser på bordet og lad familien sammensætte deres egen yndlingstortilla. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle salaten og agurken og skære agurken i mindre stykker. De kan også røre dressingen sammen.
Ekstra smag: Friske koriander og chili.