Max 15 min.: Tunsalat med madbrød og humus

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 stkspidskål
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 2 stkavocado
  • 2 dåsetun i olie
  • 1 stkcitron
  • 3 stknapoli fuldkornsmadbrød
  • 200 gramhumus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en super simpel tunsalat med spidskål, en færdig salatblanding, agurk, rødløg og avocado. Serveret med en færdiglavet humus og lune fuldkornsmadbrød. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern men pas på fingrene! Skyl agurken og pil skrællen af rødløget. Skær agurken og avocadoerne ud efter eget ønske og skær rødløget i små tern.

2. Dræn tunen for olie og vend fisken sammen med grøntsagerne og en god sjat olivenolie. Smag til med citronsaft, salt og peber.

3. Lun madbrødene i ovnen eller på en brødrister.

4. Server tunsalaten med lune madbrød og humus som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord. Ekstra smag: Tilsæt en håndfuld oliven.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre