Max 15 min.: Tunsteak med frisk pasta vendt i gul pesto. Hertil hurtig salat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramtunsteak
  • 500 gramfrisk pasta
  • 130 gramgul pesto
  • 150 gramedamamebønner
  • 300 gramcolorful coleslaw
  • 1 stkcitron
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lynhurtig aftensmad med stegt tun og frisk pasta, der vendes i gul pesto. Vi serverer med en hurtig salat med edamamebønner og valgfri dressing. Da tun er en dyr fisk, er der brugt lidt men godt i denne opskrift. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hvis din tunsteak er frossen, så begynd med at stege den på en pande i olivenolie. Så tør den op samtidig med, at den steger. Den er færdig, når den er gennemvarm og lamellerne kan skilles ad. Hvis din tunsteak er tøet op, så tilbered den som anvist på pakken. Krydr med salt og peber.

2. Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra og vend den herefter med gul pesto.

3. Hæld kogende vand over edamamebønnerne og lad dem stå, til de er tøet op og gennemvarme. Bland dem med den færdigsnittede salat og valgfri dressing.

4. Skær tunsteaken i mindre stykker og server med skiver af citron, pasta med pesto og hurtig salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære citronen i skiver. De kan også dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre