Max 15 min.: Veggie nuggets med couscous-salat og humus

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfærdige veggie nuggets
  • 250 gramcouscous
  • 5 dlkogende vand
  • 100 grammandler
  • 1 stkmango
  • 50 gramtørrede abrikoser
  • 100 gramkryddermarineret salatost
  • 0.5 stkcitron
  • 200 gramhummus
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Veggie nuggets med couscous-salat og humus

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

De her færdige veggie nuggets fra REMA 1000 minder virkelig meget om kyllingenuggets og smager super godt. Vi serverer dem med lækker couscous-salat med mango, abrikos, salatost og hummus. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfærdige veggie nuggets
  • 250 gramcouscous
  • 5 dlkogende vand
  • 100 grammandler
  • 1 stkmango
  • 50 gramtørrede abrikoser
  • 100 gramkryddermarineret salatost
  • 0.5 stkcitron
  • 200 gramhummus
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Steg de færdige nuggets på en pande i lidt olivenolie.

2. Hæld kogende vand over couscousen i en gryde. Tilsæt lidt salt, rør rundt, læg låg på og lad den trække i ca. 5 minutter.

3. Rist mandlerne på en pande til de tager lidt farve. Køl dem af på en tallerken. Skræl mangoen og skær den i tern. Skær abrikoser i mindre stykker.

4. Bland couscous med mango, abrikoser og mandler. Vend herefter med osten samt den olie, som osten ligger i. Smag til med lidt citronsaft og salt og peber. Riv også gerne lidt citronskal, hvis du bruger øko-citroner.

5. Server nuggets med couscoussalat og hummus. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege nuggets - men vær forsigtig, så det ikke sprøjter. De kan også være med til at skære mangoen i tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre