Max 15 min.: Wok med frisk grønt og små forårsruller

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramskæve forårsruller
  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 150 gramsukkerærter
  • 265 gramfærdig broccolisalat
  • 0.5 dlsoya
  • 1 fedhvidløg
  • 1 dlvand
  • 100 grampeanuts
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Wok med frisk grønt og små forårsruller

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Sprøde forårsruller serveret med nudler og lynstegte grøntsager i en lækker soyasovs, som vi topper med peanuts og sukkerærter. Vi har brugt "Skæve forårsruller", men du kan sagtens bruge andre typer. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 600 gramskæve forårsruller
  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 150 gramsukkerærter
  • 265 gramfærdig broccolisalat
  • 0.5 dlsoya
  • 1 fedhvidløg
  • 1 dlvand
  • 100 grampeanuts
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Steg forårsrullerne på en pande i lidt olivenolie eller tilbered dem i ovnen efter anvisningen på pakken.

2. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Kog en liter vand i en elkedel, overhæld sukkerærterne med det kogende vand, så de blancheres, og skær dem i halve på langs.

3. Lynsteg broccolisalaten i en wok eller dyb pande. Gem den medfølgende dressing i køleskabet til en anden dag. Tilsæt soya, presset hvidløg og vand.

4. Server forårsrullerne med wok og nudler og top med peanuts og sukkerærter. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære sukkerærter i halve.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre