Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Sprøde forårsruller serveret med nudler og lynstegte grøntsager i en lækker soyasovs, som vi topper med peanuts og sukkerærter. Vi har brugt "Skæve forårsruller", men du kan sagtens bruge andre typer. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramskæve forårsruller
- 250 gramfuldkornsnudler
- 150 gramsukkerærter
- 265 gramfærdig broccolisalat
- 0.5 dlsoya
- 1 fedhvidløg
- 1 dlvand
- 100 grampeanuts
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg forårsrullerne på en pande i lidt olivenolie eller tilbered dem i ovnen efter anvisningen på pakken.2
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Kog en liter vand i en elkedel, overhæld sukkerærterne med det kogende vand, så de blancheres, og skær dem i halve på langs.3
Lynsteg broccolisalaten i en wok eller dyb pande. Gem den medfølgende dressing i køleskabet til en anden dag. Tilsæt soya, presset hvidløg og vand.4
Server forårsrullerne med wok og nudler og top med peanuts og sukkerærter. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære sukkerærter i halve.