Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Mums! En hurtig og lækker wok med kylling, grøntsager, ris og asiatisk dressing, toppet med spejlæg og peanuts. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 350 gramfrisk wokblanding
- 2 fedhvidløg
- 250 gramfersk kylling i karry
- 4 stkæg
- 3 cmfrisk ingefær
- 0.5 dlsød chilisauce
- 1 dlvand
- 1 dlsoya
- 150 grampeanuts
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog ris efter anvisningen på pakken.2
Steg wokblandingen i en dyb pande eller wok sammen med lidt olivenolie. Tilsæt finthakkede hvidløg og kyllingen i karry. Steg til kyllingen er gennemstegt.3
Imens kyllingen tilberedes: Varm en anden pande op med lidt olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.4
Skræl ingefæren og riv den på den fine side af et rivejern. Tilsæt det til wokken sammen med sød chilisauce, vand og soya. Smag til med salt og peber.5
Server den varme wok med risene og top med spejlæg og peanuts. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege spejlæg.