Max 15 min.: Wok med kylling, ris, spejlæg og peanuts

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 350 gramfrisk wokblanding
  • 2 fedhvidløg
  • 250 gramfersk kylling i karry
  • 4 stkæg
  • 3 cmfrisk ingefær
  • 0.5 dlsød chilisauce
  • 1 dlvand
  • 1 dlsoya
  • 150 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Wok med kylling, ris, spejlæg og peanuts

I samarbejde med

Mums! En hurtig og lækker wok med kylling, grøntsager, ris og asiatisk dressing, toppet med spejlæg og peanuts. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 350 gramfrisk wokblanding
  • 2 fedhvidløg
  • 250 gramfersk kylling i karry
  • 4 stkæg
  • 3 cmfrisk ingefær
  • 0.5 dlsød chilisauce
  • 1 dlvand
  • 1 dlsoya
  • 150 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog ris efter anvisningen på pakken.

2. Steg wokblandingen i en dyb pande eller wok sammen med lidt olivenolie. Tilsæt finthakkede hvidløg og kyllingen i karry. Steg til kyllingen er gennemstegt.

3. Imens kyllingen tilberedes: Varm en anden pande op med lidt olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.

4. Skræl ingefæren og riv den på den fine side af et rivejern. Tilsæt det til wokken sammen med sød chilisauce, vand og soya. Smag til med salt og peber.

5. Server den varme wok med risene og top med spejlæg og peanuts. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege spejlæg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre