Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En super simpel wok-ret med kylling og en lækker kokos- og karrysauce og peanuts på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsnudler
- 450 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 0.5 spskkarry
- 250 gramfersk kylling i tern
- 4 dlkokosmælk
- 1 stklime
- 150 grampeanuts
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.2
Steg wokblandingen i en dyb pande eller wok sammen med karry i lidt olie. Pas på at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne indeholder meget vand.3
Tilsæt kylling i tern og lad dem stege med, indtil kødet begynder at tage lidt farve.4
Tilsæt kokosmælk og bring det i kog. Smag til med salt, peber og saften fra en lime, når kødet er gennemstegt.5
Server wokken med nudler og peanuts på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn tage tid på, hvor hurtig du faktisk kan lave denne ret - de kan også smage retten til.