Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Vi har lavet en mega lækker mexi-gryde, hvor vi bruger REMA 1000s færdige fajita-blanding og serverer med ris og topping. Vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. Opskriften er beregnet til to dage, så husk at gemme halvdelen til varmemad eller tortillawraps i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- ris
- 900 gramfærdig fajitablanding
- 650 gramkyllingefilet
- 2 dåsehakkede tomater
- 1 dlvand
- 140 gramtomatpuré
- 0.5 spskspidskommen
- 0.5 spskstødt koriander
- 1 stkavocado
- 1 dlcreme fraiche 9 %
- 100 gramtortillachips
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken - du skal blot koge ris til dagens opskrift og altså ikke til i morgen.2
Steg den frosne grøntsagsblanding i lidt olivenolie i en stor gryde til den er tøet op. Skær kyllingen i små stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende. Tilsæt kyllingestykkerne i gryden.3
Tilsæt hakkede tomater, vand, tomatpuré, spidskommen og stødt koriander og bring hele molevitten i kog. Lad det simre i ca. 10 minutter eller mere. Husk blot at røre undervejs og sørg for, at gryden ikke steger tør.4
Skær avocadoen halvt over og skær den i tern.5
Smag retten til med salt og peber og server med ris toppet med avocadotern, creme fraiche og tortillachips. Husk at gemme halvdelen af mexi-gryden til i morgen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre i gryden og smage til. De kan også dække et fint bord.