Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Lækker mexikansk gryderet serveret med bulgur, majskolber og creme fraiche på toppen. Kan du ikke finde fajitablanding, kan du også bruge chili con carne-blanding. Opskriften er beregnet til to dage, så gem halvdelen til varmemad eller tortillas i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 900 gramfærdig fajitablanding
- 2 dåsehakkede tomater
- 140 gramtomatpuré
- 40 gramtacomix
- 2 dåsekidneybønner
- 2 stkmajskolber
- 1 dlcreme fraiche 9 %
- 100 gramtortillachips
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.2
Steg den frosne grøntsagsblanding i lidt olivenolie i en stor gryde til den er tøet op. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og tacomix og bring hele molevitten i kog.3
Dræn kidneybønnerne og tilsæt dem i gryden. Lad det simre i ca. 10 minutter eller mere. Husk blot at røre undervejs og sørg for at gryden ikke steger tør.4
Skær enderne af majskolberne og fjern blade og "hår". Skær majskolberne i mindre stykker og kog dem i saltet vand i 7-8 min. Hvis du har løsemajs, så dræn dem og hæld dem i en skål.5
Smag til med salt og peber og server med bulgur, creme fraiche, tortillachips og majskolber. Husk at gemme halvdelen af mexi-gryden til i morgen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn fjerne blade og hår fra majskolberne. De kan også dække et fint bord.