Mexicansk veggiegryde med tortillas og bulgur - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grambulgur
  • 900 gramfærdig fajitablanding
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 140 gramtomatpuré
  • 40 gramtacomix
  • 2 dåsekidneybønner
  • 2 stkmajskolber
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 100 gramtortillachips
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Mexicansk veggiegryde med tortillas og bulgur - til to dage

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lækker mexikansk gryderet serveret med bulgur, majskolber og creme fraiche på toppen. Kan du ikke finde fajitablanding, kan du også bruge chili con carne-blanding. Opskriften er beregnet til to dage, så gem halvdelen til varmemad eller tortillas i morgen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 grambulgur
  • 900 gramfærdig fajitablanding
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 140 gramtomatpuré
  • 40 gramtacomix
  • 2 dåsekidneybønner
  • 2 stkmajskolber
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 100 gramtortillachips
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

2. Steg den frosne grøntsagsblanding i lidt olivenolie i en stor gryde til den er tøet op. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og tacomix og bring hele molevitten i kog.

3. Dræn kidneybønnerne og tilsæt dem i gryden. Lad det simre i ca. 10 minutter eller mere. Husk blot at røre undervejs og sørg for at gryden ikke steger tør.

4. Skær enderne af majskolberne og fjern blade og "hår". Skær majskolberne i mindre stykker og kog dem i saltet vand i 7-8 min. Hvis du har løsemajs, så dræn dem og hæld dem i en skål.

5. Smag til med salt og peber og server med bulgur, creme fraiche, tortillachips og majskolber. Husk at gemme halvdelen af mexi-gryden til i morgen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn fjerne blade og hår fra majskolberne. De kan også dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre