Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
2 min
Quesadillas er klassisk mexicansk street food. Her har vi fyldt quesadillas med rester fra gårdsdagens mexi-gryde, pikantost og revet cheddar. Vi serverer dem med salat og tortillachips som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 8 stkfuldkornstortillas
- 150 gramgrøn pikantost
- rester fra mexigryde
- 150 gramrevet cheddar
- 200 gramfrosne ærter
- 0.5 stkspidskål
- 1 stkavocado
- 1 stkrødløg
- 100 gramtortillachips
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 225 grader varmluft.2
Smør alle tortillaerne med lidt olivenolie på den ene side. Læg nu en tortilla med olien nedad på et spækbræt. Smør tortillaen med pikantost og top med mexi-gryde og revet ost. Læg endnu en tortilla ovenpå med den smurte side opad.3
Flyt forsigtigt quesadillaerne til en bagerist og bag dem i ca. 15 min. Er du modig, kan du vende dem forsigtigt halvvejs, så de bliver sprøde på begge sider - men du kan også bare undlade at vende, hvis du ikke lige er sprængfyldt med mexicansk selvtillid! Brug en pizzaspade eller en stor paletkniv til at vende med.4
Overhæld ærterne med kogende vand og lad dem trække til de er optøet. Skyl og skær spidskålen i strimler. Flæk avocadoerne og skær dem i tern. Skræl rødløget og skær det i tynde skiver. Bland spidskål, ærter, avocado og rødløg og top med valgfri dressing.5
Server quesadillas med salat og tortillachips som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smøre olie og ost på tortilla-pandekagerne og top med fyld og ost.
Vi har beregnet en quesadilla pr. person. Er I mere sultne i din familie, så køb lidt ekstra eller fyld flere grøntsager i.