Mexicansk veggiegryde med tortillas og bulgur - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  bulgur
  • 900 gramfærdig fajitablanding
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 140 gramtomatpuré
  • 40 gramtacomix
  • 2 dåsekidneybønner
  • 2 stkmajskolber
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 100 gramtortillachips
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Mexikansk gryderet med nem grøntsagsblanding, kidneybønner og krydderier. Serveret med bulgur, majskolber og creme fraiche på toppen. Opskriften er beregnet til to dage, så gem halvdelen til varmemad eller tortillas i morgen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

2. Steg den frosne grøntsagsblanding i lidt olivenolie i en stor gryde til den er tøet op. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og tacomix og bring hele molevitten i kog.

3. Dræn kidneybønnerne og tilsæt dem i gryden. Lad det simre i ca. 10 minutter eller mere. Husk blot at røre undervejs og sørg for at gryden ikke steger tør.

4. Skær enderne af majskolberne og fjern blade og "hår". Skær majskolberne i mindre stykker og kog dem i saltet vand i 7-8 min.

5. Smag til med salt og peber og server med bulgur, creme fraiche, tortillachips og majskolber. Husk at gemme halvdelen af mexi-gryden til i morgen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn fjerne blade og hår fra majskolberne. De kan også dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre