Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre og sprøde mini-calzoner fyldt med pizzasauce, stegte champignoner og ost. Serveret med en smagfuld salat med avocado, brombær og rødløg, vendt med en simpel dressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 grambrune champignon
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 140 gramrevet ost
- 800 grampizzadej
- 1 stkæg
- 1 stkcrisp salat
- 125 grambrombær
- 2 stkavocado
- 0,5 dlolivenolie
- 2 spskeddike
- 1 spskakaciehonning
- tørret oregano
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.2
Rens og skyl champignonerne og skær dem i små tern. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg dem hårdt af.3
Rør de stegte champignoner, pizzasauce og ost sammen i en skål.4
Skær hver pizzadej i fire stykker og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel fyldet på den ene halvdel af hvert dejstykke - uden at komme helt ud til kanten. Fold den anden halvdel henover fyldet og tryk kanterne godt sammen med en gaffel.5
Pensl calzonerne med pisket æg på toppen og drys med lidt oregano. Bag dem i ovnen i ca. 13-15 minutter, til de er flot gyldne.6
Imens calzonerne bager: Skyl salaten og brombærrene. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær i tern. Rør olivenolie, eddike og honning sammen i en skål. Vend salaten, brombærrene og avocadoen sammen med dressingen.7
Server de varme mini-calzoner med avocadosalaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre fyldet sammen og pensle calzonerne med æg på toppen.