Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
15 min
Nemme og lækre minitærter fyldt med hytteost, timian og æg, som vi serverer med en fyldig salat med broccoli, ærter, oliven og avocado. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkæg
- 200 gramhytteost
- 0.5 spsktørret timian
- 10 stktarteletter
- 1 stkbroccoli
- 200 gramfrosne ærter
- 1 stkavocado
- 50 gramkalamataoliven uden sten
- 1 stkøkologisk citron
- salt
- peber
- olivenolie
- akaciehonning
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Pisk æggene sammen med hytteost og timian til en samlet masse. Hæld æggemassen i tarteletterne, så de er næsten fyldte, og stil dem på en bageplade. Har du æggemasse tilovers, kan du bage resten i muffinforme til små omeletter.3
Bag tarteletterne i 15-20 minutter i ovnen til massen er stivnet hele vejen igennem.4
Skyl broccolien og pluk den i mindre buketter. Kog broccoli og frosne ærter sammen i saltet vand i ca. 2-3 minutter. Hæld vandet fra og overhæld grøntsagerne med koldt vand. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Skær oliven i halve.5
Bland broccoli, ærter, oliven og avocado sammen i en salatskål. Lav en hurtig dressing med revet citronskal, saften fra citronen, olie og honning og vend den med salaten. Smag til med salt og peber.6
Server minitærterne med den lækre salat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at blande æg og hytteost De kan også brække buketter af broccoli.