Minitærter med mørksej, forårsløg og blåbærsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkforårsløg
  • 250 grammørksejfilet
  • 6 stkæg
  • 10 stktarteletter
  • 40 gramsolsikkekerner
  • 125 gramblåbær
  • 325 gramrevne rødbeder
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Minitærter med mørksej, forårsløg og blåbærsalat

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Tarteletskaller er super smarte at bruge til små tærter! Her fylder vi tarteletter med mørksejstykker, forårsløg og æg og serverer dem med en nem blåbærsalat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 stkforårsløg
  • 250 grammørksejfilet
  • 6 stkæg
  • 10 stktarteletter
  • 40 gramsolsikkekerner
  • 125 gramblåbær
  • 325 gramrevne rødbeder
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Skær top og bund af forårsløgene, rens dem grundigt og skær dem i små ringe. Skær fisken i mindre stykker.

3. Slå æggene ud og pisk dem sammen. Tilsæt fisk, forårsløg, salt og peber. Hæld æggemassen i tarteletterne, så de er fyldt 3/4 op.

4. Har du æggemasse tilovers, kan du bage resten i muffinforme til små omeletter.

5. Bag tarteletterne i ca. 20 minutter i ovnen til massen er stivnet hele vejen igennem.

6. Rist solsikkekernerne på en tør pande til de har taget farve. Køl dem herefter af på en tallerken. Skyl blåbær og bland dem med solsikkekerner, revne rødbeder og valgfri dressing.

7. Server de små tærter med salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at skylle og skære forårsløg i mindre stykker. De kan også piske æggemassen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre